VIP tjejkväll bland vrålåken

Igår var det ett trevligt bloggevent i Malmö hos Förenade bil. Jag och Theodor hämtade upp min vän Veronica och en till bloggerska, Sofie innan vi mötte upp andra mingelsugna bloggerskor.
Kvällen var att uppleva körglädje i en BMW kan man säga och bilarna körde och kom tillbaka i ett. Det köades till cabben och även jag och Theodor var ute och körde den snyggingen till bil.

April 2015 058
Redo att inta mingelkvällen hos O que é a pílula rosa? Förenade bil.

April 2015 063
En sån här liten mini cooper skulle jag vilja ha. En svart. Så coola!

April 2015 065 April 2015 067 April 2015 069 April 2015 071
Det bjöds på god mat från Occo i Malmö där det finns både att boka bord och de har så klart även catering. Väldigt god mat var det. Till det alkohol fri bubbel.

April 2015 073
Emelie från Walles & Glantz hälsade oss alla välkomna och var själv ute och körde hon också. Så klart! Vem ville INTE prova sköna, snygga BMW!

April 2015 078
Två av mina blogg kollegor från Malmölife var där och alltid kul att träffa er.
Vikkan och Anna. Även Jay träffade jag för första gången. En trevlig kille med humorn på topp!

April 2015 085 April 2015 094
Dessa två bilarna var ett par av de vi provkörde. Den första är en elbil och var helt cool. Jag har aldrig tidigare kört en elbil och den lät verkligen ingenting. Jag blev imponerad av att det ändå var sådant drag i den som det ändå var.
Cabben var ju skön och den diggade Theodor. Veronica fick också åka med och fick en gratis ansiktslyftning på köpet haha.

April 2015 099
And the winner is……. Tadaa!! Ingen mindre än JAG!! Helt galet coolt att jag var en av de som vann kvällens tävling – en weekend med en BMW. Theodor blev så glad att han höll på att svimma och jag blev så galet glad. En extra rolig och värmande vinst när man i van,iga fall tar sig fram på fötterna och drar barnvagn och numera även på en cykel.
Jag ska försöka få låna en BMW X5:a så vi alla kan åka någonstans en helg framöver i sommar, både jag, älsklingen och barnen. Just nu är vi ju alltid EN för mycket,, så en 7-sitsig… Ja tack!! 😉

Tack för ännu ett väldigt trevligt event!!

Kram Carola