Hemma hos oss

Så var det dags igen.. Att fixa vidare på ett av mina projekt – TV-rummet och min blogg-och arbetshörna. Skönt att kunna sitta nära barnen och kunna vara närvarande men slippa sitta i soffan och få ont i ryggen då man ska jobba, blogga, pyssla mm.
Så ikväll kom min fina granne in och hjälpte mig att borra i den stenhårda betongväggen. Tur man har en handyman nära haha.
Inte riktigt klart men på god väg och nästa steg blir att köpa skrivbordet som ska vara mindre än detta nu. Detta är ett avlastningsbord (och mitt kalas/kakbuffe bord) som ska skruvas ihop när det vankas kalas!

September 2015 005 September 2015 013 September 2015 010 September 2015 008
Ljusslingan i gummi har jag velat ha i 1 år men väntat och väntat. NU sitter där där. Och jag är nöjd, så nöjd! Den kommer från Lagerhaus. posterna kommer från www.desenio.se och självklart fick mina underbaringar hänga där också. Blir så glad när jag ser på dem. Såklart!

September 2015 015
Stolen kom förra veckan och den kommer från www.jotex.se. Nu är det bara lilla lammskinnet som fattas he he he.. 😉

Puss o kram!

3 reaktion på “Hemma hos oss

  1. Handyman

    Vilket borde göra saker ännu bättre? 😉
    Tror jag hjälper dig mer än gärna vad den än är, han verkar vara snällaste killen på jorden ju 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>