Heaven 23

 

I helgen körde jag och mina små upp til Göteborg o hälsade på Amanda. Hon jobbade lördagkvällen så då passade vi på att boka bord där hon jobbar och äta en god middag istället för att vara hemma, äta snacks o kolla film. Barnen var glada och då menyerna kom in såg bägge två så viktiga ut haha. Så söta. Det blev både huvudrätt och efterrätt och god äppelmust att skåla i.

image image image image image

En härlig middag och hade såklart varit ännu mysigare om Amanda kunde suttit ner med oss och ätit också.

 

Puss o kram!

 

En reaktion på “Heaven 23

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>