B O X

När jag var 17 år började jag arbeta som instruktör i aerobics. Jag började på en motionsklubb efter att jag hade fått hålla i pass inför min klass och andra klasser på idrottslektionerna/friluftsdagarna i gymnasiet. Jag tyckte det var kul. Så jag tog mig vidare till denna motionsklubb, där jag var som ett förstastadie till att gå vidare uppåt. Efter något år på denna klubben började jag instruera på ett gym i Växjö – Idrottskliniken. Där trivdes jag bra och utvecklades mycket. Gick utbildningar och hade pass i både aerobic, Funk och box. DÅ kom mitt intresse för just boxen! När jag flyttade till Lund så fortsatte jag arbeta som instruktör fast då bara i Box. Det var extra kul då, för jag fick vara med från starten till ett nyöppnat Fitness 24/7 gym med plusanläggning.

Jag var där till jag föll på isen och bröt båtbenet…Aj. Sen kom jag tyvärr inte tillbaka. Inspirationen försvann och ja.. Det har bara försvunnit liksom.

MEN nu har jag kommit i form, fått in ett flow och träningen går bra. Tillsammans med flickvännen brukar jag hänga på gymmet och jag är så glad att vi delar intresset TRÄNING & HÄLSA.

så nu är jag faktiskt lite laddad och taggad. Redo att kanske ta steget att börja ha Boxpass igen. I början som vikarie eftersom jag känner att jag inte vill ha något fast pass. Än. Men jag har lite ideer i huvudet nu till passen och musiken har börjat fixas med. Sen ska jag kolla upp lite gym runtom….sen får vi se. Men nu är jag i alla fall redo att köra igång med min älskade BOX igen!

image

 

Love C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>