Havet!

 

 

 

 

 

 

Igår hade jag en underbar dag tillsammans med flickvännen. Frukost, träning på gymmet och sedan soffhäng och bara vara. De stunderna är SÅ viktiga då man ses och speciellt när man som vi, har ett distansförhållande. Hon skulle hem lite tidigare än vanligt och på en lördag dessutom så när vi sa hejdå till varandra på stationen blev det så himla tomt inom mig. Jag blev som ett skal för stunden. Avskyr dessa avstånd och vi vill inget hellre än att bo tillsammans men det är inte så lätt att bara dra.. Jag har barnen och fast jobb och hon har fast jobb i Göteborg. Men vår kärlek är s t a r k och vi vet att vi v i l l vara med varandra. Alltid.

För att fokusera på att göra något igår, körde jag till havet och skulle fotografera men det var så fint. Skönt, att jag klättrade ut på stenarna och satte mig där. Där blev jag sittandes ett bra tag. Bara var…

Det var skönt och jag log inombords av att jag är lycklig som har en underbar flickvän som gör allt för mig och tre underbara barn.  Ni är de fyra viktigaste personerna i mitt liv och det är ni som är min familj.

 

image image

 

Love C

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>