Frukostmodeller

I somras var jag och Theodor i Malmö och tog frukostbilder som skulle säljas till bildbyrå. Varken som modell eller fotograf  vet man vart bilderna säljs till men man jan få reda på när en bild är såld.

I detta fall fick vi reda på vart en av bilderna hamnade tack vare Theodors farfar som var i Sölvesborg av alla ställen och jobbade. De delade ut varsitt häfte  med köksbänkar och annat, till nya lägenheter…och när han öppnade häftet såg han sitt barnbarn!  Det var ju lite kul!

 

image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>