Thoughest närmar sig

Igår blåste det så sjukt mycket och regnade om vartannat. Jättetrist och jag höll mig inne på kvällen. Innan jag la mig kollade jag vädret inför idag och det skulle bli sol och mindre blåst. Höll tummarna, ställde klockan på 05.20. Hoppade upp (nästan haha), på med kläder o skor, in med hörlurarna och på med Wistam & Wahlgrens podd, sen gav jag mig ut en timme. Så skönt! Och uppiggande! Kom tillbaka, in i duschen, väckte sonen och sen promenad till jobbet. Och solen…den skiner! L o V e l Y !!

 

image image image

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>