Frost-kalas

I lördags hade vi kalas nummer två här hemma för vår lilla 5-åring i huset. Elsa och Anna kalas var önskat och så fick det bli i den mån jag kunde och framför allt hann med. Inte lätt att rodda allt inför kalas inklusive mat och fika till 14 personer när man är själv men det fick bli det bästa utav det. Gästerna var i alla fall nöjda och det var ju det viktigaste. Ja, Ella med så klart men hon la nog mer fokus på sina presenter än maten. Dock tyckte hon att jag hade gjort en väldigt fin tårta. ”Åååhhh va fiiiin mamma”. De orden värmde väl i all stress.

 

image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>