Nu är sommaren här!

Sommar, s o m m a r, SOMMAR!!! Älskade årstid! Helt klart min favorit. Vilken är din?

i förrgår överraskade jag barnen att vi skulle gå och bada. Tre lyckliga ungar som sprang kors och tvärs här hemma för att hitta allt de skulle ha med sig. Ella ville mest ha med sig sin ”lilla” badboll som hon fick av sin moster i present. Den där bollen har förföljt Ella sen hon fick den haha. Den är med överallt. T.o.m på toan. Snacka om en lyckad present till en badglad tjej!

Vi tog vårt pick o pack sen korsade vi vägen utanför och vips var vi på badet. Toppen att ha så pass nära. Barnen badade i tre timmar och jag kollade på. Var inte alls badsugen plus att de fann sina vänner där. Det är också så skönt.. Så många de känner där så det finns alltid någon stt bada och leka med.

 

image image image image

 

Kram C

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>