Skön känsla

När man känner att man vill träna och även tar sig tid till att göra det – det är då resultaten kommer. Rätt logiskt haha.. Men jag älskar när jag ser resultaten. Det får vi peppad och jag vill träna mer!

Den här veckan är jag barnfri från mina små och då skulle jag tränat på gymmet efter jobbet men första veckan tillbaka efter semestern har fått min ork att falera.  I alla fall att ta sig dit! Jag har dock haft disciplinen att köra hemma och det är jag stolt över mig själv att jag tagit tag i. Två tabatapass på kvällen ger resultat, även dem.

image image

 

Ställde klockan på 07 och jag vaknade 05.44…hmm.. Ligger fortf vaken, så nu blir det upp, på med träningskläder och ta en långpromenad innan jobbet. Vardagsmotion när den är som bäst :-)

 

kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>