Black on the wall

Då var det dags för mina fixarfingrar att ta tag i något nytt att göra hemma. Har länge velat måla om väggen i barnens rum. Den var vit men sjaskig efter små barnfötter o händer, då de legat i sängen o sparkat o hasat med sina fötter. Så nu fick den bli svart! Mest för att jag ville ha den så och det är snyggt såklart! Men nu efteråt tänkte jag ju med att det var smart pga av små händer o fötter.

Ella hjälpte till att fixa och både hon och Ville var nöjda med sin nya vägg. Den var tydligen coooool! Bra betyg! :-)

 

image image

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>