Kickoff

Då var starten igång på jobbet för detta läsår och det började vi med att hela gänget fick åka till ön Ven som ligger utanför Landskrona.

Jag har velat åka dit i flera år men det har aldrig blivit av, så jag var glad att fick komma dit. Ännu gladare när jag fick se hur galet fint där var. Där hade jag lätt haft ett sommarhus och tillbringat delar av året på. Underbar liten ö!

Vi blev uppdelade i våra arbetslag och fördelningar på cyklar. Jag och David teamworkade och med syn på en del andra lyckades vi fantastiskt bra haha.

Tävlingar och uppdrag gjordes och vissa stannade kvar på kvällen och sov över. Jag var en av dem. Tveksam först men den solnedgången och trevligt sällskap.. Så ångrade jag mig inte att jag stannade.

 

image image image image image image image image image

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>