Livs första fotbollsmatch

Igår var det dags för Villes match-premiär inom fotbollen. Han var så nervös innan vi skulle dit. Att han kanske inte skulle göra några mål eller att ingen skulle passa till honom. Vi pratade, gick dit och alla killarna var så taggade utom Ville. Fick lite ont i mammahjärtat men pushade honom och när de väl började så verkade han tycka det var kul. Han fick passningar, var nära på att skjuta mål och han var så stolt över sig själv!

I andra matchen fick han i första halvlek stå målvakt. Han var duktig och blev mäkta stolt även där. Den matchen vann de med 4-2. Första matchen blev oavgjord med 4-4.

 

image image

 

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>