Bloggmingel i Malmö

Ikväll var det dags för höstens första bloggmingel på Scandic Triangeln i Malmö. Det var som vanligt mycket folk och både nya och gamla ansikten. Nya, var bland annat från de utställande företagen som var där. Bland annat en tjej från Jabadabado, som jag fick nya möjligheter med till bloggen. Mer om det kommer ni få veta framöver.

Det bjöds på tapas, bubbel och goodiebags. Jättefint innehåll och även Theodor fick en goodiebag med sig hem. Han var så stolt när personer frågade honom om han var bloggare och han kunde svara att han var youtuber :-) . När de då frågade vidare och pratade med honom blev han blyg men han pratade och efteråt såg jag hur han växte. Han tycker det är roligt att vara med och mingla på event och umgås med vuxna. Jag stod mestadels i 2,5 timme och pratade med folk och han var med o frågade inte en enda gång när vi skulle hem. Då är det roligt att ha med barnen och när de är så pass stora att man kan ta med dem på sånt här också.

 

image image image image image image image image

 

Kram C

2 reaktion på “Bloggmingel i Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>