Adventskalender

Hej min vän!

Det lider mot jul och med allt fix som kommer med den tiden. En grej som finns i många hem till både stora och små, är ju en julkalender. Hos mig har det alltid funnits chokladkalender, sen jag var liten och det har jag fört vidare till mina barn.

I år hittade jag en lite rolig kalender på TGR där man själv väljer innehållet och för ynka 40:- smällde jag till direkt! Det finns ju flera varianter av detta, att lägga i själv men tyckte denna var lite söt, så nu är den fylld och barnen får den tillsammans. Rättvist med samma saker i och de får öppna en dag var fram till den 22:e. Då finns det gott till de alla fram till julafton. Nu har jag ju inte mina barn varje dag, så det blir lite tokigt men det blir bra ändå.

 

image image

 

Kram C

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>