Bloggmiddag med bästa Fnulan

Godmorgon!

Sitter med min morgonlatte i soffan och tänker på gårdagen. Fredagen jag hade sett fram emot. Den blev bättre än väntat och jag skrattade så jag grät vissa stunder på grund av fantastiskt sköna människor. Jag och min vän Veronica skålade in kvällen hemma hos henne efter mitt jobb och innan vi tog bussen till Malmö. Där mötte vi upp hennes två vänner på Scandic Triangeln, där middagen skulle vara.

60 inbjudna tjejer som var på topp inför denna kväll! Vännen, bloggaren och barnboksförfattaren Malin ”Fnulan” kom ut till oss, nervös och blödig. Hon sa vi gjorde hennes kväll och det var ömsesidigt för hon gjorde vår! Happenings, uppdrag/tävling (som vårt bord tog hem dessutom), god trerättersmeny och goodiebags med värdecheckar, plagg från Me&I, parfym, vinflaska och annat smått och gott. Mycket skratt och härliga människor att hänga med. Jag och Onka valde att åka hem strax innan middagen slutade medan en del fortsatte ut i Malmönatten. Jag tänkte hängt med ut men fredagar är jag rätt seg och tanken på att ta sig hem från Malmö mitt i natten gjorde sig påmind. Det får bli en annan gång.

Malin! Tusen tack för en fantastiskt rolig och fin kväll och ALLT som du stått med inför denna kväll, som vart planerad i månader. DU är en genuint fin människa med fötterna, som inte gör någon skillnad på folk utan i dina ögon ser du alla på ett fint sätt. Det gör DIG till den fantastiska människa som du är!

 

image image image image image image image

 

Kram C

En reaktion på “Bloggmiddag med bästa Fnulan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>