Sune the snowman

Julen närmar sig med stormsteg och julsakerna kommer mer och mer i butikerna. Jag brukar inte ha så mycket julpynt utan jag har en grabbig barnen har haft någon tomte. Jag såg dock sist på Ikea att de hade en grej jag ville köpa och i år dök snögubben Sune upp på en hemsida igen som jag ville ha förra året också. Snögubben Sune! Visste han söt!? Jag måste bara ha Sune här hemma den här julen känner jag haha. Om du, liksom jag tycker om Sune, så kolla in på inreda.com för mer information.

Hur har ni det med julsaker hemma? Är det huset fullt eller är det bar som jag, någon grej?

 

image image

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>