Bloggmingel

Hej min vän!

Lördag morgon och latten är i magen, Nyhetsmorgon på TV och jag ska strax fixa mig för att sen köra och byta till vinterdäck på lilla Rut. Ute i sista stund men sån tråkig grej att göra men ett nödvändigt måste.

I torsdags, dagen innan barnen skulle lämnas för denna gången, så fick de följa med till Scandic Triangeln i Malmö, till årets sista bloggmingel. Det var kanske inte de roligaste utställarna och mindre folk än vanligt men att möta nya och gamla ansikten, byta några ord och umgås är ju alltid trevligt. Barnen trivdes och Ella var först upp i stolen hos frisören Angelica från Chic skönhetssalong i Malmö. Håret lockades och hon var SÅ stolt! Komplimangerna rullade in till henne. Killarna chillade i loungen med varsitt glas Cola. Kul när barnen vill följa med på sånt här. Blivande minglare 😉

image image image image image

 

Kram C

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>