Snipp o Snopp

I helgen var jag på Center Syd för att köpa en adventsljusstake på Mio jag hade sett och passade på att kolla efter julklappar till mina killar. Gick förbi Akademibokhandeln och såg bland annat en regnbågsfärgad bok och stannade till. Snipp o Snopp hette boken och böckerna intill. Lät kul och jag kollade lite. Perfekt bok till Ville!

Såg dessutom att författaren själv skulle signera böcker den tiden jag var där, så jag stannade och då kom Tony Cronstam, som dessutom skrivit serietidningarna om Elvis.

Han började prata och en signering blev en lång dialog och nya kontakter. Sånt gillar jag! Jag köpte boken om Snipp o Snopp till Ville, så hoppas jag på att den gillas. Men det tror jag nog!

 

image image

 

Kram C

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>