The Lion

Hej min vän!

Igår förmiddag var det dags för miniprins och hans klasskompis att ha kalas för några av sina vänner. Kalaset infann sig på Leos lekland i Malmö. Nybyggt, stort och fint. Att vi var där redan klockan 10 var ännu bättre eftersom barnen nästan var själva där.

Det blev först popcorn, sen korv med bröd, lek, glass, presentöppning och ännu mer lek. Nöjda barn och nöjda föräldrar. Jag var inte så jätteaktiv i leken, då jag ännu en dag hade huvudvärk och kände mig lite yr. Många dagar nu.. Snart dags o kolla upp det tror jag.

Kan varmt rekommendera nya Leos lekland vid Stora Bernstorp i Malmö!

 

image image image

 

Kram C

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>