Jag är på gång

Jag är på gång. Har vilat några dagar men har tränat på lite. Skönt att träning ger energi och inte bara gymmet utan även promenader. Andas.. Tänka.. Drömma..

Drog ut en visdomstand i förrgår och var så himla trött igår. Somnade mitt på dagen o försökte få i mig fil o risgrynsgröt. Idag har jag kunnat äta vanligt igen. Fredag kväll och snart Idol på TV! Final och den får jag väl ta och se. Har inte följt Idol denna säsongen. Gillar den gamla juryn bättre så jag har nog mer trotsat att kolla haha. Saknar ”baggarna” i juryn!

 

image image

Kram C

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>