Pink toilet

Ella blev superglad när jag sa att hon kunde få ha sina grejer inne i mitt badrum. Genast blev det ”tjejtoan” i hennes ögon medan brorsorna blev lyckliga när hon försvann från ”barntoan”, så de fick en egen…”killtoa” haha. Så nu luktar den ständigt manlig deospray och de är stolta haha. Ella ville ha lite rosa..inte mig emot, så ny matta, in med ljuset från Lagerhaus och hennes smyckesskrin, hon fick i julklapp. Det kommer från H&M home och var väldigt uppskattat av henne. Dyrgripar, som nagellack, eget smink och örhängen finns nu där i och öppnas med stolthet varje gång. Tänk vad lite kan betyda så mycket!

 

image image

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>