Sista dagen…

 

Hej min vän!

Ett hopp av bortgång här på bloggen. Min telefon har inte velat som jag och idag när det fungerar att skriva så går det inte att lägga in bilder här. Så jag vet inte.. Det blir inga bilder, såhär sista dagen  eller näst sista dagen på detta året.

Har DU några mål inför 2017? Inga löften för de brukar knappt hållas ändå mer än ett par veckor. Speciellt om man lovar att man ska träna. Alla man möter tränar som bara den!!…..i några veckor innan de är tillbaka igen.

Håll en jämn nivå istället! Utan att överdriva. Då tappar man bara suget, vad det än kan tänkas vara. Gör saker och ting med måtta! Sätt upp nya mål och FÖRSÖK att nå mål efter mål.

2016 har för mig varit väldigt upp och ner. Många roliga o underbara stunder men även många tårar.

J a g hoppas på att 2017 ger mig ett mer inre lugn och mitt mål är att påbörja ett projekt som jag haft i huvudet i flera år nu. Kan inte riktigt säga VAD det är. Än! Men jag lovar att berätta om jag finner mig i hamn, till första målstolpen i detta projekt.

 

Kram C

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>