Svartvita randen

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0082 IMG_0093

 

Ibland blir jag så där fotosugen och det kliar i fingrarna. Helst av allt just då, önskar jag att jag hade ett rum över, som jag kunde ha som fotostudio. Tänk va kul!

Men får göra det bästa utav det och medan brorsorna var ute o fångade Pokémon så gav jag Ella en stund framför kameran. Hon ville bli fotograferad med liiite andra plagg än jag hade tänkt, så vi dealade och bägge två blev nöjda. Tycker det är så kul att hon tycker om att fotas.

Det är många idéer i huvudet som kan fotas i vår och sommar.

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>