Januari-formen

Att ha mått sådär i några månader har skapat en ofrivillig form av deff på min kropp. Jag äter, men mindre och det på grund av att jag inte fått ner mer. Vilket i sin tur fått mitt lilla underhudsfett att försvinna, vilket i sin tur fått min träning att visa tydligare resultat. Jag har inte tränat mer än 1-3 ggr i veckan och jag har inte kört så länge. Max 1 timme varje gång. Igår körde jag 40 min i gymmet medan barnen tränade judo/truppgymnastik. Men det viktigaste för mig är a t t det görs! Om så bara två tabata-pass på vardera 4 minuter.

Nu ska jag fortsätta hålla detta, så har jag förmodligen min målkropp om några veckor. Där jag var för fyra år sedan. Nu är jag fyra år äldre, svårare att kanske ”få till sitt mål”?… men jag är på god väg.

 

IMG_0127 FullSizeRender

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>