Vårnytt i garderoben

Våren är på ingång, även om det dröjer ännu ett bra tag men i veckan var det sol, blå himmel och 7 plusgrader! Då var det riktigt skönt ute. Så nu hoppas jag att det inte kommer mer snö, även om vi haft roligt i backarna om kvällarna.

Lite på rean hittades också till Theodor. Kidsbrandstore har just nu lagertömning, så jag passade på att fynda nedanstående tröjor till Theodor. En finstickad från Gant och en kabelstickad från RL. Snygga och behändiga, då de är lika snygga till fest som till vardags.

 

IMG_0377

En ny familjeposter beställde jag också. Har kollat länge på dem. De finns på kokosbutiken.se för er som vill in och kika där. De har mycket fint!

 

 

 

IMG_0433

Sneakers hittade jag även det på rean. Jag brukar sällan hitta till mig själv men tackar vet jag nätshopping. Där hittar man det man söker. Oftast i alla fall och dessa sneakers kommer bli finfina till våren och sommaren.

 

 

 

 

E90E728B-628F-4FDC-947D-02476DC2CD50

 

 

Har ni fyndat något på vinterrean? Nu vill jag bara ha in vår -och sommarkläder! Haha.

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>