Måndagsfeeling

I måndags kväll hade vi en god middag och trevligt sällskap med Johanna och Ludvig. Ella blev ompysslad med hårfrisering och bus med Ludvig. Åt gott och halvkollade på film innan vi somnade.

Det är så fint att ha Johanna.. Hon är som min lillasyster och har varit hela livet. Jag började vara barnvakt till henne när jag var 14 år. Då var hon 1,5 år. Sen har det tillkommit två syskon till, som jag även dem har passat väldigt många gånger. Har haft de över natten, varit i Göteborg o Liseberg, har haft de hemma över natten. Känner mig alltid hemma hos dem och det känns så himla skönt. Att bara kunna komma dit och bara vara. Man behöver inte prata hela tiden utan man kan vara hur man vill.

Tack Johanna o Ludvig!

 

IMG_0841 IMG_0842 IMG_0843 IMG_0844

 

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>