Sportlov och på väg till huvudstaden

Nu har vi varit i Stockholm i fyra dagar, jag och Ella. Vår tjejresa detta sportlov har varit mysiga dagar och resan upp gick hur bra som helst.

Jag har rest hit tidigar med barnen och varit själv med både Ville och Ella i timmar på tåg. Det har funkat bra, så denna gången med bara Ella gick ännu lättare. Hon bara hänger på! Jag hade packat ner böcker, pyssel, IPad och lite gott att äta.  Det blev lite IPad, lite pyssel och sen sov hon en stund i mitt knä. Även jag sov ett tag.

Väl framme hämtade vi nyckel på Johannas jobb och sedan hem och lämnade av väskorna innan vi begav oss in till city igen.

IMG_0793 IMG_0802 IMG_0804

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>