Vänner från förr

Torsdag och sista dagen i huvudstaden, innan tågresan blir av i morgon förmiddag. Dagen har bestått av att träffa vänner från förr. Två av mina gamla barndomsvänner, som numera bor i Stockholm. Det har de i och för sig gjort i många år men det är alltid lika roligt när vi får till en dejt att ses.

Sofia, som vi mötte upp på förmiddagen, har jag varken pratat eller träffat sen vi gick i högstadiet. Helt galet! Däremot har vi följt varandra på instagram och Facebook i många år och därmed vet vi om varandras liv på ett visst sätt. Det kändes inte som det var så många år sen vi sågs, när vi sågs idag. Mycket prat på liten tid och en hel del skratt blev det.

Efter dejten och bebismys, så åkte vi ut till Huddinge och mötte upp min bästa vän från barn-och tonårstiden, Annica. Det var vi som pallade äpplen, päron, plommon om sommarkvällarna. Ringde till nummerupplysningen från telefonkiosker och sjöng snuskiga sånger haha…och proppade avgasrören fulla med snö på vintrarna. Vi hade kul! Det var mitt mission som liten. Värre än så var jag inte. Snäll unge haha.

Barnen fann varandra och hade kul! Vi pratade minnen och det är alltid lika kul!

 

IMG_0975 FullSizeRender

 

Kram C

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>