Back to work

Då var vi hemma igen från vår sportlovsvecka i huvudstaden. Det var en väldigt mysig vecka med Ella men ändå längtan hem. Vi hade kul ihop och jag är tacksam över våra dagar vi hade tillsammans, bara vi två. Kul att en femåring uppskattar det vi hittade på och finner sig i att hänga på till höger o vänster, äta mat ute, träffa mina vänner och sitta o prata i vuxet sällskap samt hänga i butiker. Min lilla tjej, det! :-)

 

FullSizeRender FullSizeRender FullSizeRender FullSizeRender

 

Klänningen på bilden, köpte vi på Åhléns. Ett nytt print och matchande tröja fick Ville med ett par matchande mysbrallor till.

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>