Åksjuka på studsmattan

Hej!

Det var ett tag sedan sist jag skrev. Jag har verkligen haft noll inspiration till att skriva. Jag har fokuserat på annat i mitt liv och jag njuter till fullo av min nuvarande tillvaro. Tillbaka här är jag med.

Det har vart mycket med barnen, familjen, aktiviteter och annat roligt. En sak som var väldigt rolig som var förra helgen, var ett gymnastikläger för vuxna i Lingvallen, som ligger i Ängelholm. Jag fick det i alla hjärtansdagpresent (bland annat) och jag blev superglad, då jag nämnt några gånger att jag skulle vilja åka till något sådan ställe och hoppa studsmatta, gympa mm. Det var så himla roligt och jag blev förvisso åksjuk av att göra kullerbyttor i rad haha… men det blev bättre och efter lite hjälp med att göra volter, så klarade jag det själv sen. Det var mitt mål med helgen!

Vi hade havet intill där vi var. Det var blåsigt och ganska kallt men solnedgången vann över oss och fick oss att ta täcke kring kroppen och vandra ner till stranden. Så himla mysigt!! Ett äldre par mötte vi på vägen ner, varpå mannen sa: ”är ni på rymmen” haha. Det lät så himla roligt och vi såg nog ganska roliga ut också när vi kom där och gick med varsitt tjockt täcke om oss.

Lägret avslutades med ostbricka tillsammans med de andra. Vissa drack vin och vissa åt choklad (läs vi haha).

En härlig helg att minnas!

 

IMG_1670 IMG_1677

IMG_1684

 

kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>