F o k u s !

2017 …. ett år och framtidens år, där min vikt kommer läggas på dem jag älskar allra mest – min familj.

Det finns kärlek och så finns det KÄRLEK!

Jag älskar livet nu och jag älskar hur mina barn visar upp en sida jag inte sett tidigare. En vändning i livet som kan betyda så mycket, till det bättre. Jag blir så glad av att se de lyckliga och små kroppar som bubblar av skratt och kärlek. Att stora leker med små och det finns ingen ålder som spelar roll.  De finns för varandra och de bryr sig om varandra.

Fokus på det…här, nu och alltid.

 

IMG_1785

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>