En dag i skolbänken

Idag hämtade jag upp Ville, för att sedan följa med honom till skolan. En heldag med sitt barn är väldigt positivt för både stor och liten. Även pedagogerna är positiva till att föräldrar är med, så jag kände mig välkommen.

Ville var helnöjd med att ha med mamma i skolan och i matsalen gav han mig både bestick och tallrik och ordnade så att platsen bredvid hans, blev ledig till mig… så söt.

 

Snapseed Snapseed IMG_2285 IMG_2293

 

På svenskan fick de göra påsk-svenska och hitta ord i en ordfläta, samt göra korsord. Vi avslutade dagen med påskpyssel följt av fritt val, där Ville valde IPad med mattespel. Han är duktig på matte och huvudräkning. Kul att se!

 

Kram C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>